Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Srecko47E Vrsta jela:Testa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:6
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Kad nemam vremena pravim kao guzvaru,ako imam vise od tih 5 minuta redjam dve kore red fila pa u krug tako.
kore za pitu 1 PAKET
kisela pavlaka imlek 2 KOM
jaja 5-6 KOM
kisela voda CASA I PO
rendanog kackavalja 150 G
rendane šunke 200 G
kečapa PO ZELJI
origana PO ZELJI
listovi šunke OKO 150 G
rendanog kackavalja ZA POSIPAN
ulje PREMAZ
feta sira 100g
so po ukusu
Uzeti 5 kora od pakovanja od pola kg i sa cetiri obloziti pleh da viri sa svih strana za preklop a petu staviti na dno pleha. Fil: umuti 5~6 jaja sa 2 pavlake i casom i po kisele vode. U to dodati 150 g rendanog kackavalja, seckane fete, 200 g rendane il seckane sunke, po zelji origana i kecapa.Sve posoliti po ukusu. Ostale kore umakati u tu smesu i redjati u pleh. Kad ste sve popunili i utrosili kore, odozgo poredjate ili rendanu sunku ili salamu ili listove sunke i malo rendanog kackavalja i preklopite korama i poprskate uljem. Pece se dok ne porumeni nekih pola sata do 45 min.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.