Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaGLAVNO JELO
napraviti marinadu od navedenih zacina, i dobro utrljati u meso (koje ostane u komadu) , kao i u rupice koje ste napravili nozem na nekoliko mesta na mesu ,bar vece pre pecenja. beli luk stavim ispod mesa pa izvadim pre pecenja. umotati u foliju i staviti u frizider da prenoci, ujutro izvaditi iz frizidera i ostaviti oko 2 sata na sobnoj temperaturi.
peci u zagrejanoj rerni oko sat ipo vremena pod folijom, pa je skinete i pecete bar jos 45 min..
mi uz ovo volimo samo pire krompir jer meso bude dosta zacinjeno pa treba nesto blago uz to.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.