Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:knjigovodja Vrsta jela:Predjela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:3/5 Broj osoba:8
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jela
Staviti zlatnu mešavinu da se skuva. Iseckati crni luk pa staviti u tiganj na malo ulja da se prži. Dodati seckane šampinjone i začiniti po ukusu. Skuvanu zlatnu mešavinu ocediti od vode.Kada su šampinjoni omekšali dodati zlatnu mešavinu, sve lepo sjediniti i isključii ringlu.Jedan list oblande iseći na šest jednakih delova.Pripremiti mlaku vodu i u njoj na kratko potopiti svaki isečeni deo oblande, a onda ocediti. Sada tako omeksali list oblande staviti na dasku, a na njega staviti kašikicu pripremljenog fila. Uviti kao sarmu.Kada je utrošen sav materijal pohovati punjene oblande na uobičajen način. Uvaljati prv u brašno,zatim u jaja i na kraju u prezle. Pržiti u zagrejanom ulju, a onda staviti na papirni ubrus da se ocedi od viška ulja.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.