Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:flamingos Vrsta jela:Jela od mesa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:2
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jelaZA SMESU
Ručnom žicom za mućenje razmutiti jaja,dodati mleko,c senf,mix za piletinu i c začin sa povrćem.Pobiberiti po ukusu i sve izmešati.U smesu dodati na kockice iseckano pileće belo meso i sve izmešati(potopiti u smesu)
I JOŠ
Uzeti ražnjić,nabadati piletinu i tako pripremljene ražnjiće uvaljati u prezlu.
ZA PRŽENJE
Pžiti na zagrejanom ulju dok ne porumene sa obe strane.Odlagati na kuhinjski papir kako bi se ocedio višak masnoće.Servirati i poslužiti
Saveti
Služiti uz prilog po želji i uz sezonsku salatu.Smesu sa jajima iskoristila sam tako što sam je ispržila sa seckanom kobasicom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.