Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA MESA
Isecete meso na snicle,ako isecete tanje nema potrebe lupati cekicem.Zatim zaciniti zacinom i valjati ih prvo u brasno pa u jaja i prziti.
PRIPREMA SUPE
Da kost od pilece grudi nebi bacale posto ostaje meso na njoj,stavite je u vodu i kuvajte.Stavite zacin C po ukusu i napravite domace fide. Tako sto umutite jaja,stavite malo so i brasno kao na slici da bude glatka masa bez grudvica i zicom ili viljuskom sipajte u vodu.Ostavite da vrije jos 5 min.nakom zavrset_ka i gotovo je.
Saveti
Uvek cete imati i predjelo i glavno jelo od pilecih grudi sa koskom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.