Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Pileće grudi iseći na tanke i male šnicle. Malo ih posuti uljem, začiniti začinom C i peršunom a zatim lagano promešati rukom da se sve sjedini. Uvaljati u prezlu i ređati u pleh obložen papirom za pečenje.
Peći na 200C dok meso malo ne porumeni.
Saveti
Ovako spremljeno meso je potpuno zdravo, a ukusno i hrskavo. Na ovaj način je pogodno čak i za bebe, jer se ne koriste jaja. Ali ukoliko želite možete ga po standardnom postupku uvaljati prvo u brašno i jaja a zatim u prezlu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.