|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Posna pita od kelja
Pita za dane posta kad ostanete bez ideja i dosade vam standardne pite
Kuvar: Sanjica26 RR
Vrsta jela: Predjela, Posna jela
Posebnosti: Pogodno za malu decu
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 14)
Uputstvo za pripremu jela

Glavicu kelja iseckati i obariti u vodi. Ja nisam barila, vec sam odmah dinstala. Prethodno crni luk, prazikuk i kelj ubaciti u blender. Pirinac obariti. I posle sjediniti sa dinstanim nadevom. Kad je sve gotovo zaciniti po ukusu. Podmazati pleh i staviti jednu koru, pa nadev, koru, nadev.Sve tako raditi dok ne potrosite nadev. Poslednja koru poprksati kolicinom ulja i vode. Zagrejati pecnicu na 200 stepeni i peci dok ne porumeni.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here