Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Glavicu kelja iseckati i obariti u vodi. Ja nisam barila, vec sam odmah dinstala. Prethodno crni luk, prazikuk i kelj ubaciti u blender. Pirinac obariti. I posle sjediniti sa dinstanim nadevom. Kad je sve gotovo zaciniti po ukusu. Podmazati pleh i staviti jednu koru, pa nadev, koru, nadev.Sve tako raditi dok ne potrosite nadev. Poslednja koru poprksati kolicinom ulja i vode. Zagrejati pecnicu na 200 stepeni i peci dok ne porumeni.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.