Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:JOVANCHESKA Vrsta jela:Deserti Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:2/5 Broj osoba:10
(br. glasova 5)
Uputstvo za pripremu jelaKORE OD HELJDE I NADEV
Izrendati jabuke,iseckati orahe,pa pomesati sve sastojke.
U podmazanu tepsiju redjati kore(ja koristim uglavnom heljdine,one su deblje,pa je dovoljno jednu staviti,ako su tanke,stavljati po dve).
Pa, staviti deo fila, pa cepkati dve kore i izguzvati ih preko fila,pa opet fil,i tako dok se ne utrosi, i jednu koru ostaviti da se pokrije.
Odgore premazati sa malo ulja.
Peci oko pola sata na 200''C.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.