|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
POSNA TROBOJNA OBLANDA
POSNA OBLANDA KOJA ĆE VAS SVOJIM UKUSOM I IZGLEDOM ODUŠEVITI...
Kuvar: Sladja 29
Vrsta jela: Predjela, Uskršnja jela, Posna jela
Posebnosti: Za alergične, Pogodno za malu decu, Pogodno za trudnice
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 7)
Uputstvo za pripremu jela
POTREBNO JE:
Margarin dobro umutiti pa mu dodati susam majonez,senf i limunov sok. Umućenu masu podeliti na tri jednaka dela. U I deo dodati 2kašike ajvara U II deo dodati 50g.seckanog kikirikija U III deo dodati 50g.sackane i obarene blitve(spanaća). Filovati oblandu(mala). Oblanda fil sa ajvarom,oblanda fil sa blitvom,oblanda fil sa kikirikijem.Odozgo malo fila sa kikirikijem i posuti susamom. Oblandu je najbolje napraviti 2-3 dana ranije jer će da omekša a posle nekoliko dana da bude super... MALA POMOĆ:ako ne volite ukus kikirikija u fil možete da stavite tunjevinu iz konzerve(iscediti dobro od ulja) ili još 50g.prepečenog susama.....

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here