Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPOSNE TOBLERONE
Trouglasti kalup za kolače obložiti samolepljivom folijom. U šerpi sipati koka kolu, i na tihoj vatri uz neprestano mešanje otopiti margarin, čokoladu i šećer. Kad se sastojci dobro otope dodati orahe, keks i med. Masu dobro izjednačiti i sipati u kalupe za kolače. Od ove mase potrebna su dva kalupa.Kad se kolač ohladi preliti ga glazurom od čokloade. Čokoladu otopiti na pari i pri kraju dodati parče margarina i preliti oba kalupa sa tobleronama.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.