|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Potaž od bundeve (za post na vodi)
predivan potaž za post na vodi....
Kuvar: Sladja 29
Vrsta jela: Hrana za bebe, Supe i čorbe, Jela od povrća, Posna jela
Posebnosti: Vegetarijanska jela, Jela bez glutena, Za alergične, Pogodno za malu decu
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jela
POTREBNO JE:
Bundevu iseckati na kockice pa staviti u vodu da se kuva , dodati i šargarepu očišćenu i iseckanu na kockice kao i krompir a crni luk iseći na pola pa prepeći na plotni na foliji i dodati povrću da se sve zajedno kuva. Kuvati sve oko pola sata zatim pola vode odliti u većoj čaši. Skuvano povrće ispasirati sa štapnim mikserom pa ako je mnogo gusto dodati još vode (one procedjene). Vratiti na vatru pa dodati i iseckani beli luk kao i iseckan bosiljak. Kada potaž provri začiniti i servirati uz domaći hleb ...ili po želji.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here