|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
prebranac
ukusno
Kuvar: OKEAN
Vrsta jela: Jela od mesa
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 2 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 9)
Uputstvo za pripremu jela
PREBRANAC
pasulj oprati i pustiti da provri kad provri pustiti 10 minuta da vri i baciti prvu vodu a pasulj isprati hladnom vodom naliti serpu sa vodom i pustiti pasulj da se krcka 45 minuta luk iseckati i proprziti na ulju skloniti luk sa ringle i staviti u luk 2 male kasicice aleve paprike dodati i ljute tucane paprike po ukusu u vecu posudu staviti ocedjen pasulj ali ne svu kolicinu skuvanog pasulja drugi deo pasulja ostaviti da se pokrije meso preko pasulja staviti luk dodati sveze junece meso iseceno na kocke dodati suvo meso suve paprike napuniti sa pasuljem i sloziti izmedju mesa osoliti pobiberiti dodati začin c dodati i govedje kocke za supu prekriti pasuljem i naliti sa hladnom vodom da ogrezne pokriti sa alu folijom i staviti u rernu na 200 stepeni oko 100 minuta povremeno otvoriti rernu i ako treba dodati jos malo vode ,prijatno

DOMACI HLEB
moj hleb 1 kg brasna svez kvasac soli po ukusu 0,5l tople vode od navedenih sastojaka umesiti testo i ostaviti da odmara 30 minuta posle testo prekuvati i staviti u tepsiju na pek papir pustiti da nadodje peci na 200 stepeni 45 minuta ,vruc hleb premazati komadicem putera

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here