|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Prebranac
Praznicima na nasoj trpezi omiljeni.
Kuvar: Dragica Draga
Vrsta jela: Tradicionalna jela, Ostala jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 2,5 h
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 6)
Uputstvo za pripremu jela
PRIPREMA
Pasulj staviti u vodu da prebaci kljuc. Zatim ga isprati u nekoliko voda, i opet naliti hladnom vodom. Ostaviti tako preko noci. Ujutru ga staviti u jos jednu hladnu vodu i kuvati, paziti da se ne prekuva.

SPREMANJE
Luk ocistiti i ostaviti u hladnoj vodi nekih 15tak minuta. Zatim ga izdinstati na ulju uz konstantno gnjecenje viljuskom. Kada je luk izdinstan, uzeti zemljani sud i redjati red pasulja, zatim red luka uz prelivanje uljem. Pasulj da bude odgore kada zavrsite. * uz dinstanje luka staviti ave zacine.

Saveti
Uz ovako pripremljen prebranac mozete ispeci i kobasice i rucak je kompletiran.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here