|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

POTREBNO ZA TESTO
2 case vode
1 casa ulja
3 case brasna
7 jaja ...
POTREBNO ZA FIL
1 l mleka
2 pudinga od vanile
10 kasike brasna
10 kasike secera
250 gr margarina
200 gr SECERA U PRAHU

Princes krofne
Nikad bolje...
Kuvar: Bibilib
Vrsta jela: Deserti, Kolači
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 45 min
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 10
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela
POTREBNO ZA TESTO
Staviti vodu i ulje da provre i cim provre dodati brasno i lepo sjediniti...Kada se lepo ohladi dodati jaja i mutiti mikserom.Prvo stavite 4 jaja pa jos 3.

POTREBNO ZA FIL
Od litre mleka izdvojiti casu ipo i sa tim mlekom razmutiti puding,brasno i secer.Sipati u preostalo vrelo mleko i skuvati kasu.Kada se ohladi dodati preradjen margarin sa secerom . Ohladjene krofne pteseci na pola ali da se ne odvoje skroz i puniti filom...

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here