Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Belanca odvojiti od žumanca. Sa malo soli umutiti ih u čvrst sneg.Posebno umutiti žumanca sa mlekom i uljem , te dodati prašak za pecivo, kukuruzno i belo brašno.Sastojke umutiti mikserom da bi se dobila ujednačena smesa.Sira izmrviti , dodati u masu za testo, a na kraju dodati sneg od belanaca. Polako promešati varjačom. Odgovarajuću tepsiju pouljiti i posuti brašnom a potom sipati smesu za projaru. Peći u zagrejanoj rerni na 200C dok ne porumeni.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.