Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Proprziti meso, dodati luk i zacine i porinac ubsciti i dinstati nekih 20 tak min.pred kraj przenja ubaciti naseckanu sunku.
Ovom smesom puniti paprike, zatvarati svezim paradajzom koji smo nasekli na krugove.
Naredjati u tepsiju i zaliti paradajzom
Krckati u rernu nekih sat vremena.
DODATAK
Krompir oljustiti i staviti da se skuva
Potom ocediti vodu umeljiti i dodati mleko , so i kajmak i umutiti.
Pire je gotov sluziti uz punjenu papriku.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.