Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Umesiti glatko testo od sastojaka.
Sto se duze mesi testo je lepse.
Formirati 3-4vece jufke i ostaviti da odlezi pola sata.
FIL
Pomesati sastojke, sir narendati i napraviti fil.
RAZVIJATI KORE
Uzimamo jednu jufku, prvo je razvijamo oklagijom a zatim rukama polako dok ne formiramo koru, nozem odseci krajeve , filovati i zarolati koru. Preliti uljem svaku koru i na kraju po vrhu.
I tako dok ne potrosimo sve jufke i fil.
Peci 45 min na 220 C.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.