Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPATISPANJ
Sastojci su za 2 patispanja.
Umutimo 6 belanaca sa 160 gr secera, pa kad se umuti lepo umesamo kasikom polako jos 160 gr oraha.
Pecemo koru .
Isti postupak ponovimo.
Ja volim pecene patispanje da prelijem vokoladom.
Patispanje iseci preko sredine, strunom ili cime ste vec navikli.
FIL
Fil kuvati na pari. Zumanca sa secerom lepo ukuvati pa dodati izlomljenu cokoladu .
Penasto umutimo margarin pa ohladjen fil dodajemo kasiku po kasiku.
Fil je gotov.
Tortu nafilovati. Ukrasiti po zelji i posuti orasima.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.