|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Riblja corba
Moje omiljeno jelo .
Kuvar: melika
Vrsta jela: Supe i čorbe, Jela od ribe i morskih plodova, Posna jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 6)
Uputstvo za pripremu jela
PRIPREMA CORBE
Iseckanu ribu na tanke snite sat vremena pre kuvanja malo posoliti i preliti kuvanim paradajzom. Sitno iseckan crni luk prodinstati na vodi deset_ak minuta , sipati ribu sa paradajzom i preliti vodom . Kada provrije ubaciti mlevenu papriku , i od trenutka kada provrije kuvati tacno 30 minuta . 15 minuta pre kraja dodati suvu papricicu , i zacin za riblju corbu . Do kraja kuvati na laganoj vatri taman na toliko jakoj da krcka , RIBU NE MESATI nicim da ostane cela . Sluziti uz rezance .

Saveti
Ja riblju corbu uvek kuvam u kotlicu jer mi je ukusnija , i vrlo je bitno ne mesati je da ostanu parcici ribe citavi.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here