Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Smesu napraviti tako sto cete najpre umutiti jaja, zatim dodati jogurt a potom sitni sir. Sve dobro izmiksati da ne bude grudvica.
FILOVANJE
Uzimati po 3 kore. Prvu malo nauljiti, a preko druge i trece filovati smesu u tanjem sloju ali da cela povrsina kore bude pokrivena smesom.
Saveti
Ovako napravljenu gibanicu mozete da zamrznete i da vam bude spas u poslednji cas za goste, ili prosto za neki porodicni obrok. Pri pecenju kada se odmrzava moze skroz da se odmrzne, a i ne mora. Po zelji pre pecenja mozete premazati umucenim jajetom.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.