Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:mikulas Vrsta jela:Deserti Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:15 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:10
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jelaROZEN KORE
Staviti u šerpu šećer i vodu. Mešati dok se ne istopi, a onda dodati mleveni mak i keks.
Skloniti sa šporeta i odmah ubaciti margarin isečen na kockice i mešati dok se margarin skroz ne istopi.
Ostaviti oko 5 minuta da se prohladi.
Nafilovati korice sa filom samo zadnju ne filovati. Staviti neki teži predmet preko da se kore lepo spoje. Ja stavim jednu veću drvenu dasku. Čokoladu istopiti sa uljem pa preliti preko kolača, lepo poravnati pa staviti u frižider da se stegne.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.