Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Mleko i secer stavite u odgovarajucu posudu i pustiti da provri.Smanjiti temperatutu i pustite da vri 2-3 minuta.Skloniti sa vatre i dodati mleveni mak.Izmesati dobro.Zatim dodajte keks i opet promesajte da bude kompaktna smesa.Dodajte sitno secen margarin i mesajte dok se ne otopi.Toplim filom mazati kore.Po 4 kasika je dovoljno za jednu koru.Poslednja kora se ne maze.Pritisnuti tezim predmetom i dobro rashladiti. Za glazuru je potrebno da cokoladu i ulje rastopite na laganoj vatri i prelijte ceo kolac.Dekorisite secernim perlama. Dobro rasladiti.Seci na snite.
Uzivati u predivnom ukusu maka i bele cokolade.
Prijatno.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.