|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

ZA PRELIV
1 kašika brašna
1 kašičica c začina sa povrćem
600 ml mlaka voda
po ukusu biber
I JOS
6 svinjskih šnicli od buta
po ukusu so
3 kašike ulja

Ručak na brzinu
Služiti uz pire krompir(ili prilog po želji).
Kuvar: flamingos
Vrsta jela: Jela od mesa
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 1/5
Broj osoba: 3
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jela
ZA PRELIV
U dublju posudu staviti brašno,biber,c začin sa povrćem i mlaku vodu,izmešati.

I JOS
Šnicle posoliti sa obe strane te ih poređati u pleh i preliti uljem.Peći u dobro zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta.Potom okrenuti i drugu stranu i peći još 10 minuta na 200 stepeni.Pleh sa pečenim šnuclama izvaditi iz rerne,preliti priprejenim prelivom i vratiti u rernu.Peći 10 minuta na 180 stepeni,zatim okrenutu drugu stranu i nju peći još 10 minuta na 180 stepeni.

Saveti
Šnicle ne treba tući kuhinjskim čekićem pre nego ih usolite


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here