|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (11.04.-15.04.2020) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

MARINIRANI FILE
500 G pileceg filea
1 Kesica zacin C sa ukusom piletine
1 Kasicica zacin c
Sok Od jednog limuna
Pola Kesice Krem supe od pecuraka
2 Dcl neutralne pavlake
Po Zelji C senf
PARADAJZ UMAK
3 Kom. crnog luka
3 Vece sargarepe
Malo oko 50-100g Najsitnije iseckanog belog mesa
1 Kesica C ideja za seoski lonac
2 Kom. paradajza
I L i
2 Dcl soka od paradajza
1 Kocka C bujon
1 Kasicica zacin c
2 Case vode

Rustik rucak sa paradajz umakom
Ukusno, jednostavno i brzo, a kao iz restorana.
Kuvar: mama Jo
Vrsta jela: Jela od povrća, Jela od mesa, Testa, Povrće, Ostala jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 18)
Uputstvo za pripremu jela
MARINIRANI FILE
Pileci file iseci na snicle ili na kockice, po zelji. Staviti u vatrostalnu ciniju, posuti krem supu od pecuraka, zacin C, zacin C sa ukusom piletine, sok od jednog limuna i sve dobro promesati Presuti neutralnu pavlaku odgore i sacekati 15-tak minuta da meso lepo upije. Peci oko pola sata na 180 stepeni. Sluziti malo prohladjeno uz namazan sef odgore (senf mazati dok je vruce da bi se lepo istopio).

PARADAJZ UMAK
Prodinstati luk sa sargarepom i zacinom C i malo sitno iseckanog mesa. Kada sve lepo smeksa dodati 2 case vode i pustiti da vri 15 minuta a zatim dodati sve ostale sastojke: c Bujon, C ideja za seoski lonac, paradajz ili paradajz sok, i ostaviti da kljuca na malo tisoj vatri dok se ne dobije zeljena gustina (ukoliko volite gusci umak pustiti da se duze kuva). Sluziti sa prethodno ispecenim pilecim fileom.

Saveti
Uz ovo jelo mozete dodati i odredjene priloge a najbolje idu makarone. Takodje, kupus salata se odlicno slaze uz sve ove ukuse.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here