|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

SASTOJCI
10 režnjeva domaće slanine, 2-3 kg teletine, 2 glavice crnog luka
2 šargarepe, 400 gr šampinjona, 1 kg krompira
1/2 litre belog vina, 2-3 iseckane sveže paprike, so, biber

Sač
Roštilj je dobar, ali sač je najbolji! Specijalitet!
Kuvar: Torbica
Vrsta jela: Jela od mesa, Tradicionalna jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: više od 3h
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 6
(br. glasova 10)
Uputstvo za pripremu jela
SASTOJCI
Za ovo vam treba posuda za sač i dvorište. Iskopa se rupa, naloži vatra i kad se razgori, stavi se posuda za sač. Naređa se slaninica i pusti da se otopi, preko se naslaže meso. Zalije se sa pola litre belog vina i ostavi sat vremena da kuva nakon što se posuda poklopi i odgore stave užarena drva. Nakon sat vremena se doda povrće i poklopi da krčka između sat i sat ipo vremena. Prijatno!

Saveti
Meso je toliko mekano i topi se bukvalno. Kombinacije povrća možete praviti kako volite, nećete pogrešiti.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here