Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Pasulj ocediti i oprati. Leblebije skuvati, pa ocediti. Crni luk iseckati i usoliti i malo ugnječiti rukom. Papriku iseckati na kockice i sve pomeštati.
U čaši/činiji pomešati ulje, sirće, origano, biber i beli luk iseckan na sitno. Preliti salatu i ostaviti malo da odstoji.
Saveti
Leblebije ja ovde kupujem već skuvane u konzervi, možete i to koristiti. Umesto maslinovog ulja često stavim ulje od semena bundeve. Beli luk ne seckam, već ga propustim kroz onu presu za beli luk.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.