Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:emicaa Vrsta jela:Jela od povrća Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:2
(br. glasova 11)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Sampinjone isjeci na listice,papriku na kolutove,crveni luk na sitne kockice.Zagrijati maslinovo ulje pa dodati crveni luk,prziti par minuta a zatim dodati sampinjone i papriku.Prziti jos deset_ak minuta.Po potrebi dodavati malo vode.Pred kraj przenja dodati bijeli luk isjecen na listice,dodati C zacin ili vegetu,malo bibera i par listica persuna.Posuti ramom za kuvanje,ostaviti minut da prokljuca i gotovo.
Posluziti mozete na zapecenom tost hljebu ili kao prilog uz piletinu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.