Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:Bibilib Vrsta jela:Predjela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:30 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:4
(br. glasova 3)
Uputstvo za pripremu jelaPOTREBNO
Obrisite sampinjone cistom krpom, a zatim odvojite drske od kapica.U vatrostalnu posudu sipajte ulje i oblozite je vinovim listom.
Imajte na umu da je potrebno da vatrostalna ili druga posuda bude prikladna i za posluzivanje.poredjate sampinjone kao kapice da bi im ostao sok.
Zacin:Izgnječite beli luk ili ga iseckajte.U posudu u kojoj ste izgnjecili luk dodajte so, biber, djumbir, majoran i sve dobro promesajte.Sampinjone pecite 10-ak minuta u rerni na 150°C . Posto su peceni, rasporedite smesu zacina ravnomerno u svaku kapicu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.