Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:flamingos Vrsta jela:Deserti, Kolači Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:8
(br. glasova 6)
Uputstvo za pripremu jelaZA SMESU
U šerpu usuti vodu,dodati šećer i staviti na vatru.Kad provri,skloniti šerpu sa ringle,dodati prepečen i samleven lešnik,mlevene keks i kakao.Zasebno,u šerpu staviti čokoladu za kuvanje i margarin,otopiti ih na pari i dodati u smesu sa lešnikom.Umešati med,seckane čokoladne bombonice i sve sjediniti ručnim žicom za mućenje.Smesu uliti u uljem podmazan pleh,ravnomerno je rasporediti po celom plehu i ostaviti da se ohladi i stegne.
ZA GLAZURU
Preliti gotovom čokoladnom glazurom i ostaviti da sd glazura stegne.
Seći na štanglice,servirati i poslužiti.
Saveti
Brzo se pripremaju,a veoma su ukusni.Probajte,prijatno!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.