Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Kratko propžiti mleveno meso,kad se prohladi,dodati jaje i pirinač,začin C,so i biber, po ukusu.Listove blitve oprati,očistiti od belih drški i kratko preliti vrućom vodom, kako bi omekšali i bili lakši za motanje sarmica.Raširiti ih po tacni,kako se ne bi zalepili.Filovati listove blitve kao i klasičnu sarmu i ređati u šerpu ili pekač.Naliti vodom i krčkati oko 1h.Pred kraj,zaliti prelivom od pavlake i jajeta(ali ne mora)Lepo idu uz paradajz salatu i kiselo mleko.
Prijatno !
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.