|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

1 komad veca oblanda
500 gr mleveno meso
3 komada jaja
200 gr preyle
200 gr brasna
1 glavica crnog luka
po ukusu po ukusu zacin c

OZNAKE (pronađi slične recepte)
Sarmice u oblandi
Zanimljivo jelo interesantnog ukusa
Kuvar: Admin
Vrsta jela: Jela od mesa, Praznična jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 1 h
Težina pripreme: 5/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 6)
Uputstvo za pripremu jela

Staviti mleveno meso (može svinjsko ili juneće) da se dinsta sa seckanim crnim lukom. Začiniti po ukusu. 1 list oblande preseći na 6 jednakih delova i svaki deo na kratko potopiti u mlaku vodu samo da omekša, zatim iscediti višak vode. Na svaku kocku oblande stavljati po kašičicu pripremljenog mesa i uvijati na uobičajen način kao sarmu. Zatim pohovati prvo u jaja, brašno i na kraju u prezle. Kad je gotovo staviti u vrelo ulje da se przi. Gotove sarmice poređati na salvetu da upije višak masnoće

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here