|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
dodaj dodaj fotografiju
Sastojci

KORE
250 gr brašna
80 gr kakao
300-400 gr šećera
soli na vrh kašičice
1 kašičica C praška za pecivo
2 kašičice C sode bikarbone
2 kom jaja
125 ml vruće nes kafe
250 ml jogurta
125 ml ulja
PRELIV ZA KORE

Skroz čokoladna torta
Savršena :) recept je preuzet sa coolinarike.
Kuvar: Ana RR
Vrsta jela: Deserti, Torte, Kolači, Božićna jela, Uskršnja jela, Praznična jela, Ostala jela
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: više od 3h
Težina pripreme: 3/5
Broj osoba: 16
(br. glasova 14)
Uputstvo za pripremu jela
KORE
Prosejati brašno, kakao, prašak za pecivo i sodu bikarbonu. Posebno umutiti tečne sastojke, sve sem nes kafe koja mora biti vrela. Pomešati suve i mokre sastojke, ručno izmešati i na kraju dodati vrelu nes kafu. Uzeti 4 čaše od 3dc i podeliti smesu. Peći jednu po jednu u kalupu br 26, dno kalupa obložiti pek papirom.

FIL 1
Zagrejati slatku pavlaku, dodati naseckanu čokoladu i lepo promešati da se istopi. Ostaviti da se prohladi.

FIL 2
Zagrejati slatku pavlaku, dodati naseckanu čokoladu i lepo promešati da se istopi. Dodati mlevenu plazmu pa umutiti mikserom kada se prohladi.

FIL 3
Zagrejati slatku pavlaku, dodati naseckanu čokoladu i mleko u prahu, lepo promešati da se sve sjedini.Kada se prohladi umutiti mikserom.

PRELIV ZA KORE
Ugrejati mleko pa dodati med i liker (po želji).

Saveti
Redosled filovanja: Uzeti prvu koru i poprskati je prelivom pa premazati polovinom fila 1, pa polovinom fila 3, zatim staviti drugu koru, takodje poprskati prelivom pa staviti ceo fil od plazme. Nastaviti dalje redosled filovanja sa ostalim polovinama 1. i 3. fila. Ostavite malo 1. fila za odozgo, ugrejte ga i stavite kasičicu meda i prelijte tortu. Ili ukrasite šlagom, po izboru.


C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here