Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPOTREBNO JE:
Sastaviti sitan sir i krem sir i dobro izmešati varjačom zatim dodati pavlaku i dalje mešati sa varjačom. Dodati i majonez ... dobijenu smesu podeliti na pola pa u drugi deo dodati ajvar ili ako nemamo ajvar kečap.
Filovati koru sa jednim delom belog fila pa poredjati prašku šunku, preko šunke premazati tanko beli fil pa staviti koru od oblande ...koru zatim premazati jednim delom fila od ajvara pa poredjati kačkavalj isečen na listiće. Pa preko kačkavalja opet crveni fil pa kora.
Preko kore namazati beli fil pa poredjati ponovo prašku šunku ,zatim opet beli fil i odozgo koru .
Ostaviti oblandu da prenoći pa sutradan je premazati pavlakom i majonezom i izrendanim kačkavaljem.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.