Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Odbaciti krajeve tost hleba i odseći koricu. Obariti jaja i iseći ih na tanke kolutove. Šampinjone izdinstati, dodati kašiku vegete i tri kašike pavlake. Pomešati ostalu pavlaku s majonezom i malo posoliti, to nam je fil za mazanje.
Ređati u veliko zvono:
1. tost hleb
2. pavlaka + majonez
3. jaja
4. pečurke u pvalaci
5. šunkaricu sečenu na tanke listiće
6. pavlaka + majonez
7. tost hleb
8. pavlaka + majonez
9. svež paradajz (ili neku drugu salatu po ukusu)
10. pavlaka + majonez
11. šunkaricu
12. pavlaka + majonez
13. tost hleb
Premazati celu tortu mešavinom pavlake i majoneza, pa odgore narendati trapist i ukrasiti po želji. Ostaviti u frižideru da prenoći kako bi tost hleb upio namaz i omekšao.
Saveti
Možete je služiti kao tortu ili iseći na veličinu minjona i servirati na sto. Odlična je i kao predjelo na velikim slavljima, npr. na slavi.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.