Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaKORA
Salamu izrendajte na krupno rende, a šargarepu skuvajte pa iseckajte na sitne kockice.
Umutite jaja, jogurt, ulje i začinite začinom C. Dodajte brašno, prašak za pecivo i peršun pa umutite da se sjedini. A zatim dodajte salamu i šargarepu i lagano promešajte.
Pleh obložite papirom za pečenje i izlijte smesu. Pecite na 180C dok ne porumeni.
Isecite koru na 4 trake.
FIL
Umutite zajedno sitan sir, pavlaku i majonez i tim filom filujte kore. Tortu premažite i odgore pa pospite izrendanim tvrdim sirom.
Saveti
Savršen način da deci "uvalite" šargarepu i peršun ako ih ne vole. A po želji možete i dekorisati tortu sa malo kuglica napravljenih od rendanog tvrdog sira, kiselim krastavcima, preostalim filom, peršunom, maslinama, itd.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.