Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:knjigovodja Vrsta jela:Predjela Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:45 min Težina pripreme:1/5 Broj osoba:8
(br. glasova 12)
Uputstvo za pripremu jelaKORA
Izlupati belanca sa malom kašikicom soli. Dodati žumanca, pavlaku, brašno, prašak za pecivo i na kraju kašikom umešati ajvar.Sipati testo preko papira za pečenje. Ja sam koristila tepsiju veličine 22x33 cm, a trebalo bi da budem malo veća da bi kora bila malo tanja. Staviti da se peče oko 20 minuta na 180 stepeni.Pečenu koru odmah vruću umotati zajedno sa papirom u krpu i ostaviti da se ohladi.
FIL
Pripremiti fil. Sjediniti sir, majonez, i pavlaku. Pomešati sa rendanom salamom i kukuruzom. Ohladjenu koru odmotati izvaditi papir i premazati filom. Uviti u rolat, pa onda uviti u najlon i ostaviti da se ohladi.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.