Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSLATKO OD JAGODA
Zrele i čvrste jagode operite i očistite pa ih ocedite.
U dublju šerpu 7-8 lit (zbog podizanja pene dok se kuvaju) sipati šećer i vodu i na srednjoj vatri otopiti šećer do gustine meda. Jagode polako spustiti u šećer i kuvati.
Sa površine skidati penu koja se skuplja ali ne mešati slatko. Kuvati dok sirup ne dostigne gustinu meda. Proba se tako što se povremeno vadi kašičicom sirup na tacnu i kad se malo prohladi vidi se gustina. Vodite računa jer slatko veoma brzo
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.