Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSASTOJCI
Malo kreča razmutiti sa vodom i procediti ga, kako bi posle šljive potapali u njega.
Oljuštimo šljive i stavimo ih u krecnu vodu da odstoje, zatim vadimo koštice.
Dok šlive odstoje, ušpinujemo šećer .
A kad ih izvadimo iz krečne vode moramo ih dobro oprati i ostaviti da se ocede.
STAVIMO ŠLJIVE DA SE KUVAJU. Dodamo vanilin šećer. Šliven nikako ne mešati već samo prodrmati šerpu. Pred kraj kuvanja naseći limun na kolutove.
Kuvano slatko prekriti krpom i ostaviti da se dobro ohladi pa sipati u tegle.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.