Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:SaraLana Vrsta jela:Jela od mesa Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:2 h Težina pripreme:3/5 Broj osoba:4
(br. glasova 8)
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
Srednje tanko secene snicle zaciniti i premazati senfom sa svih strana ostaviti ih da odstoje tako bar sat vremena u frizideru.
Malo prodinstajte sampinjone pre nego krene da radite sa mesom.
Na srednjoj vatri prepeci snicle sa obe strane na ulju.
Kada to zavrsite u istu posudu dodajte mleko pa kad provri izmrvite fetu u mleko i mesajte da se feta otopi,nije strasno ako ostane neki komadic.
Snicle naredjajte u pekac koji ima poklopac,prelijte sampinjonima pa sve zalijte sa mlekom i fetom,stavite poklopac pa u rernu zagrejanu na 220 stepeni minimum 1sat,u zavisnosti od toga koliko su debelo secene snicle zavisi i vreme pecenja...vadite da proveravate da li se meso fino raspada. red kraj skinite poklopac na 10ak minuta da se uhvati fina korica...sluzite se i uzivajte.
PRIJATNO!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.