Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaKORA
Dobro promešajte mleveni keks i mleveni kikiriki.
Margarin ugrejan na sobnu temperaturu penasto umutite uz postepeno dodavanje šećera u prahu. Dodajte vanil šećer i jaja i dobro umutite. Zatim dodajte mešavinu keksa i kikirikija i smesu umesite rukama.
Smesu oblikujte po želji, razvucite ili napunite kalup za torte. Pospite seckanim kikirikijem i malo rukama pritisnite da se kikiriki utisne u koru.
Ostavite u frižider da se malo stegne dok pravite ganache.
ČOKO GANACHE
Čokoladu iseckajte na kockice, a slatku pavlaku zagrejte do vrenja, pa je prelijte preko čokolade. Varjačom izmešajte čokoladu i pavlaku da se čokolada skroz otopi. Malo prohladite ali ne skroz da se ne bi steglo i prelijte preko torte.
Vratite u frižider da se i ganache stegne i ohladi a zatim dekorišite po želji.
Saveti
Ima dosta recepata za snikers tortu koja se peče, ali meni je ovo "najvernija" verzija torte. Osim toga brzo se pravi i u pravljenje možete uključiti i svoju decu.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.