Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Propržiti meso 5 min. sa jedne strane i 5 min. sa druge strane, meso ukloniti a u masnoći gde se pržilo meso dodati sitno iseckani crni luk pa propržiti ga na malo ulja dodati i iseckanu šargarepu i papriku isečenu po dužini..
Kada su paprika i luk uprženi dodati meso isečeno na šnicle zajedno sa crnim vinom i vodom.Dinstati još 20-25min.Pred kraj dodati iseckani paradajz i iseckanu na kolutove bamiju posle 5min.sipati gustin koji smo promešali u Tomatello soku od paradajza, sipati lagano i kuvati jos 2 min.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.