Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Meso iseći na kockice ili manje šnicle. oljuštene i oprane krompire,šargarepu i brokoli takođe iseckati na zalogaje. Crni luk iseći na tanke polumesece. Ne seći previše sitno.
U činijici umutite C ideju za zapečeni krompir sa mlevenim mesom.U nedostatku pavlake za kuvanje može poslužiti i jogurt.
Zatim pripremite kesu za pečenje i u nju ređajte šaku mesa,šaku povrća,malo luka i zatim malo preliva.Ponoviti dok sve sastojke na stavite u kesu.
Kesu zatvorite,stavite u tepsiju,izbušite čačkalicom odozgo da se ne naduva tokom pečenja i pecite oko 60 min. u rerni zagrejanoj na 220 stepeni.Vreme pečenja varira od jačine,vrste i kvaliteta rerne.
Kada je pečeno, izvaditi ručak iz rerne,pažljivo otvoriri kesu makazama i izručiti u tepsiju. Jelo je spremno!
Saveti
Jelo je pogodno za decu jer su sastojci jako mekani i laki za žvakanje, a od povrća možete staviti i druge vrste u zavisnosti od toga šta volite.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.