Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA
U odgovarajuću posudu sipajte ulje. Pošto ste ga dobro zagrejali, dodajte meso i kratko ga dinstajte.
U prodinstano meso sipajte sok od paradajza i paradajz pire pomesani sa dodatkom C za spagete bolonjeze.Dodajte so, biber, zacin C, origano, bosiljak i timijan. Nakon toga sos kuvajte još deset_ak minuta.
Kuvanje špageta
Sipajte vodu u dublju posudu i dodajte so i ulje. Stavite vodu da proključa.Za bolji ukus testenine stavite soli do slanoće morske vode.Kada je voda proključala, stavite špagete.
Procedite špagete kroz rešetkastu posudu ili cetku.Pripremljeni sos prelijte preko špageta.
Prijatno!
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.