Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaBOLONJEZA PRELIV
Na malo masti izdinstati luk, šargarepu i paštrnak, dodati seckani peršun i bosiljak. KAda luk dobije staklastu boju dodati mleveno meso i začine. Naliti malo vode da ogrzne meso. Kuvati oko 30min, te dodati paradajiz. krčkati na tihoj vatri dok višak vode ne ispari (oko 5-7minuta).
ŠPAGETE
U ključalu vodu sa uljem sipati špagete i kuvati 3-5minuta. Ostaviti poklopljenje 10ak minuta i procediti ih.
Servirati toplo jelo.
Saveti
Uz navedeni obrok odlično ide paradajiz salata, a za ljubitelje jače hrane pri serviranju narendati kačkavalja preko porcije...
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.