Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kuvar:petkovica Vrsta jela:Supe i čorbe Posebnosti:jelo bez posebnosti Vreme pripreme:2 h Težina pripreme:1/5 Broj osoba:6
(br. glasova 6)
Uputstvo za pripremu jelaRUČAK
Iseckati šargarepu, crni luk i peršun. Dok u šerpi već kuvamo batak u vodi i so. Začinimo batak, dodamo šargarepu, luk i kockicu, kad se meso skuva iseći na sitne komade. Dodati izdrobljenu fidu, ako treba još posoliti. Ostaviti na manjoj temperaturi da se kuva supa. Dodati peršun.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.