|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Sutlijas sa pudingom od vanile
Ovo deca obozavaju
Kuvar: bojana92
Vrsta jela: Deserti
Posebnosti: jelo bez posebnosti
Vreme pripreme: 30 min
Težina pripreme: 2/5
Broj osoba: 4
(br. glasova 4)
Uputstvo za pripremu jela
POTREBNO
Prvo oprati pirinac,staviti ga da se obari u malo vode,pustiti da se voda ukuva,pa dodati malo mleka,kad se i mleko ukuva dodati jos mleka.Smanjiti i pustit polako da se kva,U posebnom sudu,staviti malo mleka i pruding,dobro promesati pa dodati u pirinac na sporetu.Po potrebi dodati malo mleka,ako ne zelite da bude pregusto.Kuvati jos minut-dva i skinuti sa vatre.Po zelji od gore posuti cimetom.

Saveti



C daruje dodatne bodove!

Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!

NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.
zatvori
Za svaki recept može da glasa samo jednom.
Za ovaj recept ste već glasali. Hvala na razumevanju.
zatvori
Izaberi fotografiju na svom računaru i preuzmi je
klikom na dugme DODAJ!


zatvori
Click Here