Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaBISKVIT
Umutiti 4 belanca sa šećerom,, dodati 2 žumanca i lagano umešati kakao i brašno. Ovo je za jednu koru. Ovako ispeći tri kore. (Ja sam ovaj put pravila sa dve)
FIL 1
Umutiti žumanca sa šećerom i brašnom i to dodati u 1/2 litre mleka koje smo zasladili sa 8 kašika fruktoze i sve ovo skuvati na pari. U ohlađen fil dodati umućen maslac i sve dooobro umutiti.
FIL 2
Skuvati sve zajedno i nakon par minuta ključanja dodati 2 prah pudinga razmućena sa malo vode. Dokuvati da se zgusne.
FIL 3
Umutiti šlag sa pavlakom i ako je jako gusto dodati oko 1 dcl mleka.
Ređati - kora-žuti fil-višnje-šlag, pa u krug dok ne potrošite sastojke.
Prijatno!
Saveti
Ako volite da je za nijansu manje kremasta, iskoristite sve tri kore. Ja sam filovala sa dve.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.