Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaJAPRAK
Listove raštike potopiti u posoljenu vrelu vodu, zatim izvaditi i staviti u hladnu vodu pa procediti.
Sitno naseckati luk i dodati mlevenom mesu. Smesi dodati pirinač, so, Začin C, biber, ulje i sve dobro izmešati.
Listove raštike nafilujte pripremljenom smesom i zavijte u sarmice.
U širu šerpu složite sarmice i prelijte sa malo vode. Poklopite šerpu i kuvajte na laganoj vatri oko sat vremena. Posudu povremeno protresite, a po potrebi dodatno prelijte sa malo vode.
Saveti
Poslužite sa kiselom pavlakom ili kiselim mlekom
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.