Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaPRIPREMA JELA
Pasulj oprati,prokuvati u jednoj vodi koju isipamo.Vratiti u serpu,naseckati pola od pripremljenog luka,ako ne pravimo posno moze sunka ili slanina .Preliti vodom i ostaviti da se krcka oko 2 sata . U medjuvremenu drugu polovinu luka sitno iseckanog prziti na dosta ulja , dodati alevu papriku,malo seckanog belog luka,kasiku brasna. Kada se pasulj skuva izmesati sa ovim lukom,preliti u dublju tepsiju i zapeci u rerni na 200 stepeni oko 15 min
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.