Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jela
Tikvicu oljustimo i iseckamo po zelji, ostavimo da se iscedi malo sok.
Testeninu skuvamo u posoljenoj vodi , pred kraj kuvanja dodamo i par .inuta tikvicr.
Sve stavimo zajedno i ocedimo.
U tiganj stavimo ulje i proprzimo luk,i piletinu isprzimo (isekli smo je na kockice) .
Sa strane sjedinimo , mleko, pavlaku , brasno i zacine i prelijemo piletinu , onda dodamo testeninu i tikvice
Posuti parmezanom. Prijatno.
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.